BAJA MYSIA yarışları nefes kesti

BAJA MYSIA yarışları nefes kesti

Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen TOSFED BAJA MYSIA Kupası 3. Ayak Yarışları nefes kesti. İki gün süren şampiyonada dereceye girenlere kupalarını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem verdi.

Otomobil sporları tutkunları hafta sonu Nilüfer’e akın etti. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) organizasyonuyla gerçekleştirilen TOSFED BAJA MYSIA Kupası 3. Ayak Yarışları, Nilüfer Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. 26 Ekim’de Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in seremonik başlangıcını yaptığı şampiyonada heyecan, iki gün sürdü. Başkan Turgay Erdem’in damalı bayrağı sallamasıyla Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket eden araçlar, resmi başlangıç noktası olan Çalı’ya hareket etti. TOSFED BAJA MYSIA Kupası 3. Ayak Yarışları’na bu yıl, 23 takım katıldı. Türkiye’nin en geniş katılımlı yarışlarından biri olan BAJA MYSIA’ya otomobil sporları tutkunları da büyük ilgi gösterdi. BAJA MYSIA yarışları, izleyenlere heyecan dolu bir hafta sonu yaşattı. Çalı ve Dağyenice arasında 50 kilometrelik 4 etaptan oluşan zorlu parkurda pilotlar, iki gün boyunca en iyi dereceyi yapabilmek için yarıştı. Adrenalin dolu yarışların ardından dereceye giren takımlar, ödüllerini düzenlenen törenle aldı. TOSFED BAJA MYSIA Kupası 3. Ayak Yarışları’nın ödül töreni Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda düzenlendi. Törene, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, BaşkanYardımcısı Dr. Sibel Özer, Meclis Üyeleri Atakan Çorbacı, Feridun Uyruk ile Mesut Şehitoğlu, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı da katıldı.

Başkan Erdem dereceye girenlere ödüllerini verdi

4 ayrı kategoride gerçekleştirilen TOSFED BAJA MYSIA Kupası 3. Ayak Yarışları’nın TH1.1 kategorisinde Tolga Yılmaz-Ebru Erişti ikilisi birinci olurken, Mert Becce-Sertaç Tatar ikilisi ikinci, Nurullah Ataç-Şevval Ataç ikilisi de üçüncü oldu. TH2.1 kategorisinde Ahmet Bağce-Mert Tepe ikilisi birincilik kürsüsüne çıkarken, Efehan Yazıcı-Kaan Karaöz ikinci, Serhat Şükrü Saygılı-Tuvana Sayar da üçüncü olmaya hak kazandı. TH2.2 kategorisinde yarışan Benan Engin-Uğur Tepe birincilik sevinci yaşarken, Hüseyin Kurt-Özaydın Dölek ikinci, Bener Baş-Nazife Baş ikilisi de üçüncü oldu.

Yarışmanın genel klasman kategorisinde şampiyon Ahmet Bağçe-Mert Tepe ikilisi oldu. Tolga Yılmaz-Ebru Erişti’nin ikinci olduğu kategoride, Benan Erçin-Uğur Tepe de üçüncülük kürsüsüne çıktı. Yarışmanın ilk gününde Best Time Kupası’nın sahibi de Ahmet Bağçe-Mert Tepe ikilisi olurken, ikinci günde de Mert Becce-Sertaç Tatar ikilisi kupanın sahibi oldu.

Nilüfer Belediyesi olarak alternatif sporlara destek verdiklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, spor kent Nilüfer’e yakışır bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dereceye giren sporcuları kutlayan Başkan Erdem, yarışlara katılan tüm takımlara da teşekkür etti. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, konuşmasının ardından dereceye giren takımlara, protokol üyeleriyle birlikte kupalarını verdi.  

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?